Rabu, Februari 24, 2010

Perlu Ke, Pelamin Mini?


source from mr. google

P
endapat anda amat dialu-alukn (ceh, mcm ada je yg nk baca blog ni..)... Perlu ke, pelamin mini masa majlis tunang?... Lagi2 majlis aku 2 in 1 (Risik + Tunang)... Rombongan bru je melangkah msok rumah, dah tau mmg confirm diterima... X suprise kn?...

Memandangkan wedding kami akn diadakn 6 bln slps majlis Risik + Tunang, kami sangat lah bajet aka kedekut... So, kami cuma nk majlis Risik + Tunang yg simple..

p/s :Lagipun, Shah x dibenarkan oleh famly dia utk menayang muka pada majlis 2... Ala, ciannye...


.

15 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...