Rabu, Februari 23, 2011

Tukar Konsep, Boleh???

Tetiba rasa macam nak tukar konsep.. Maklumlah, saya ni rambang mata.. Nampak orang buat javanese, saya pun sbok nak jugak.. Orang buat konsep kayangan, saya jeles.. Orang buat Arabian concept, saya pun teringin nak.. Moroccan pun sama, Tradisional pun cantik, Moden Kotemporari pun not bad.. English lagi..

Saya suka vintage, tapi sepupu Shah dah buat konsep yang sama.. Sangat tak best kan???.. Masih sempat tukar konsep rasanya.. Any idea???..

Family saya dah dok bising sebab saya masih dalam mood berfoya-foya.. Sebenarnya, saya tak tau nak start dari mana..

Dalam diam-diam, DIY Door Gift - Bekas Telur (2) saya dah hampir 90% siap.. Chaiyo2..

10 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...