Sabtu, Jun 13, 2015

Senarai Lagu Gamelan Majlis Resepsi


Uhuk, uhuk.. Berhabuk dah blog ni.. Lama tak menulis.. Masa bongkar fail-fail lama dalam external hard disk, tetiba terjumpa fail lagu yang saya download untuk majlis resepsi dulu.. Burn CD lagu sendiri siap2 bagi kat DJ.. Tetiba terkenang memori menguruskan majlis kahwin sendiri.. Penat, tapi sweet..

Sepanjang majlis, DJ memainkan lagu cinta yang sweet-sweet je.. Awal-awal dah pesan taknak lagu frust menonggeng sebab orang datang majlis nak happy..

Tapi, start pukul 12.00 tengahari sehingga kompang pengantin berbunyi, saya request lagu gamelan..  Sebab majlis saya kan konsep Jawa.. Saya siapkan link untuk download sekali.. Mana tau ada b2b yang memerlukan.. Tak payah bersusah payah cari satu2 macam saya dulu..

  1. Gamelan Antawada.mp3
  2. Gamelan Ayak-Ayak.mp3
  3. Gamelan Gendang Sembilan.mp3
  4. Gamelan Kembang Pacar.mp3
  5. Gamelan Lambang Sari.mp3
  6. Gamelan Perang Manggung.mp3
  7. Gamelan Selanting.mp3
  8. Gamelan Timang Burung.mp3
  9. Gamelan Togok.mp3
  10. Gamelan Topeng.mp3

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...