Isnin, Julai 05, 2010

DIY Bunga Telur Silver vs Gold

Frenz ingat x Entry Pusat Aksesori Pengantin? Kami beli bunga telur dengan harga RM19.90 untuk 50pcs. Disebabkan Shah fanatik ngan kaler putih, dia pun pilih bunga kaler putih silver.. Sampai je rumah, mak dia bebel sbb theme colour kat rumah dia kaler gold..

DIY Bunga Telur Silver vs Gold

Bila sampai rumah, saya pun memerah idea camna nak transform bunga tu jadi kaler gold.. Lagipun bunga telur ni akan diletakkan kat pelamin. So, saya nak dia nampak eksklusif. Bermula aktiviti DIY bunga pahar pada hujung minggu yang lalu..

Bahan-bahannya :-

  • Bunga telur murah
  • Tape bunga kaler putih
  • Reben organza kaler gold
  • Reben organza bercorak
  • Reben satin kaler putih & gold
  • Dawai bunga (halus)

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...