Selasa, Julai 06, 2010

Sponsor - Honeymoon..

Hati berbunga-bunga.. Belum apa2, kami dah dapat sponsor yang pertama.. Walaupun bukan di lokasi yang gah, tapi alhamdulillah ada gak yang sudi..

Penyabong, Mersing, Johor.. Kampung nelayan yang dikomersialkan sebagai salah sebuah pusat perlancongan di Johor.. Memang dah banyak kali kami kesana.. Sebenarnya, kami berdua ni berkongsi hobi yang sama, memancing.. Sebab tu kami suka laut..

Terima kasih En. Zul (Owner Chalet) sbb sudi nak sponsor kami.. Jasamu ku kenang hingga akhir hayat (chewah, kipas kuat skit).. Next time leh sponsor lagi.. Huhuhu...





10 ulasan:

  1. kalau x suka fishing tp nak relax2 mandi laut, best tak tmpt tu?

    BalasPadam
  2. ermm bukan senang orang nak sponsor nie hehe...

    anyway kita sama line ;)
    i link u yea

    BalasPadam
  3. misssyanz, saya orang johor pun masih banyak tempat best kat johor belum habis di lawati. hehe. tak pe. nanti hupdate ek. kalau best, akan di terjah juge. best. best dapat sponsor. rejeki! :)

    BalasPadam
  4. ilyani, mmg best.. rezeki, alhamdulillah..

    Iryani, boleh je kalau g sana nk g sana walaupun x fishing.. tempat dia mmg best..

    Eija, memang btol 2.. terharu sangat ble dapat tau.. sy pun da link awk..

    Thalha, saya pun lom puas round johor.. banyak g tempat yg lom pegi.. rezeki nak kahwin..

    BalasPadam
  5. bestt nyee..dapat sponsorr...murah rezeki kamuuu!!! :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. ramai org kata, org nk kahwin ni, rezeki murah..

    BalasPadam
  7. bestnye ade sponsor....weeeeeeeee

    BalasPadam
  8. Fana, memang best..

    Nora, ye ke? So,leh la cari awk klu nk g sana..

    BalasPadam

Masih Belum Ada Rezeki

L ebih setahun tak menulis & jenguk blog ni.. Konon-konon sibuk dengan kehidupan harian.. Sebenarnya, berusaha meneruskan hidup.. Weddi...