Rabu, Ogos 18, 2010

Butik Pengantin JB - Andaman Qasih Andalus

Bagi sesiapa yang berminat dengan sentuhan pak andam, boleh lah try contact Andaman Qasih Andalus. Harga diorang pun berpatutan. Pakej perkahwinan bermula dari RM1,250.. Masa saya dan Shah pergi ke butik mereka tempoh hari, kami dilayan dengan mesra sangat.. Tapi sayang tak ambik gambar plak masa tu.. Baju diorang pun cantik2..

Butik mereka ni terletak berhadapan dengan kem majidee, JB.. B2b yang berminat, boleh la email wawafaiz@yahoo.com.my

P/s : saya sibuk dok promote vendor bukan sebab dapat komisen.. cuma saya nak share dgn b2b di Jb ni..

3 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...