Ahad, Disember 30, 2012

Nagoya Sale - Lace

Salam 1 Malaysia.. Entry basi, sebab lambat update.. Minggu lepas, saya pergi Nagoya Plentong.. Rupanya ada sale.. Maklumlah Y.E.S.. Sebenarnya nak survey border lace untuk DIY Veil nikah.. Tapi ternampak lace ada offer.. RM16++ semeter.. Ok lah kan?.. Dari beli border lace RM25++ semeter paling murah.. Saya pilih yang banyak bunga.. Boleh patch pada veil.. Tapi kena gigih patch satu-satu lah kan.. Chaiyo!!.. Kalau beli border lace semeter memang tak cukup..


Mak saya siap beli kain untuk buat langsir majlis saya nanti.. So touching.. Tapi lupa nak snape gambar kain.. Katanya, dah pilih design pun.. Terima kasih mak, sebab buat saya happy.. Semangat untuk saya yang dah hampir putus asa..


0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...