Khamis, Jun 26, 2014

Review - Hantaran


Harini, saya nak buat review tentang hantaran kami pada hari kejadian.. 

Hantaran dari kedua-dua pihak..

Dari pihak perempuan, saya DIY sendiri seperti dalam post sebelum ni, DIY - Hantaran Me For Him, Bunga-bungaan - Ayer Itam & Dulang Hantaran.. Cuma Sirih junjung, saya niat nak upah orang buat sebab fresh flower dan saya tak cukup masa.. Tapi saya dapat free je.. Sponsor oleh flower girl saya.. Warna tema untuk hantaran saya adalah  BIRU + TURQUOISE + PINK..

Hantaran for him

Dari pihak lelaki, mereka hantar pada bridal lain untuk buatkan.. Sponsor oleh kakak Shah.. Warna tema hantaran mereka adalah MERAHGOLD + PUTIH

Hantaran for her

Alhamdulillah, sponsor di saat-saat akhir ni walaupun hanya perkara kecil buat saya rasa happy sangat pada majlis nikah kami.. Tu yang buat muka rasa berseri-seri (hahaha.. perasan sikit).. Mungkin, tak nampak dengan jelas rupa hantaran kami.. Next post saya akan highlight kan satu persatu..


0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...