Selasa, April 06, 2010

Centerpices Untuk Meja Panjang

Memandangkan jalan kat depan rumah aku tu tak cukup lebar dan tak mengizinkan untuk letak meja bulat, so redha je la ngan meja panjang untuk my Big Day nanti..

Sapa kata meja panjang tak cun. Kalau kena gaya menghiasnya, mesti jd lg cun dari meja bulat.. Layan gambo kat bwh ni sbgai rujukan kpd b2b yg t'paksa lupakan impian guna meja bulat (cam aku la 2).. huhuhu..

Lilin timbulkan suasana romantis..

source from here n here

Tak payah guna banyak bunga..

source from here

Unik kan? nmpk mcm lantern yg budak2 ske main..

source from here

Guna cengkerang pun unik jgk.. Tp mcm susah nk dapat banyak2 camni..

source from here

Paling ske yang ni.. Selain pokok renek, paper tu pun jd centerpiece..

source from here

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...