Jumaat, April 09, 2010

Sticker - Thank You Tag

Merujuk kepada entry yang lepas DIY Door Gift - Gift Box (terpengaruh ngan surat rasmi ni..).

Maka tercipta la design sticker yg bakal dilekatkan pada Gift Box untuk Majlis Risik + Tunang.. Ni bru draft..



p/s : Sedang Happy.. sebabnya, gaji naik lagi.. hahaha... alhamdulillah, rezeki org nk kahwin..


8 ulasan:

  1. hi dear.. saya wat sendiri & print sendiri.. :)

    BalasPadam
  2. yup, guna sticker paper (A4 size).. 50sen sekeping.. saya beli kat stationery shop.. nak panggil u ape ea?.. i x bley msok blog u & x tau ur name.. :)

    BalasPadam
  3. hehe, nama saya qila, blog saya http://wonderfooool.blogspot.com

    saya nak buat sticker utk wedding favour, tanya kat vendor mahal la sampai 80sen sekeping -_-"

    eh, nama awak siapa pula? :P

    BalasPadam
  4. qila, nice name.. saya yana.. tp blogger panggil saya missyanz.. banyak ke nak buat?

    BalasPadam
  5. hi..nak ty la..awk print sendiri dgn printer biasa ke anta kedai printing...byk x cost?

    BalasPadam
  6. saya guna printer canon biasa je.. klu nk hasil lebih cantik try guna laser jet printer.. klu ada printer sendiri, x mhl pn cost..

    BalasPadam

Masih Belum Ada Rezeki

L ebih setahun tak menulis & jenguk blog ni.. Konon-konon sibuk dengan kehidupan harian.. Sebenarnya, berusaha meneruskan hidup.. Weddi...