Rabu, Disember 09, 2009

Jatoh Chenta..

Sebagai secretary, aku cuma busy bila bos aku busy je.. dah 3 ari dia tak msok ofis.. so, aku memang free.. memandangkan notebook memang betapa kat atas meja aku, tangan ni pun gatal lah nak tanya en. google.. tetiba je aku rasa cam dah jatoh chenta ngan kad kawen ni.. tang tu jugak idea nk men-DIY muncul.. hehehe..

Masih Belum Ada Rezeki

L ebih setahun tak menulis & jenguk blog ni.. Konon-konon sibuk dengan kehidupan harian.. Sebenarnya, berusaha meneruskan hidup.. Weddi...