Khamis, Mei 06, 2010

Demi Bapa Tercinta..



Kalau ada yg perasan ticker untuk majlis risik + tunang dan majlis kahwin saya dah hilang.. Atas permintaan my beloved father, our enggangement and wedding ditunda.. Bapa saya sibuk nak sy kahwin next year.. 03.03.11 tarikh baik katanya (syarat pertama).. ikut kan je lah..

So, secara x langsung tarikh tunang pun ditunda sbb x boleh lebih 6 bulan bertunang (syarat ke-2).. banyak syarat kn?.. lebih kurang dlm bulan 9 bru leh tunang.. lamanya (gatal kn? huhuhu)..

syarat ke-3 lak, x nak majlis besar2.. 3 syarat je katanya.. yg lain x kisah, ske ati ktorg nk wat camna.. huhuhu.. mungkin ni dugaan untuk kami.. tapi x pe, kami redha je.. mungkin setiap perkara yang terjadi ada hikmah.. lagipun, shah masih mc smpai 18/05/2010.. tp dia sibuk wat part time kerja ngan member kat gerai murtabak..

nampaknya, masih banyak masa.. so, banyak benda yg boleh DIY..

10 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...