Rabu, Mei 19, 2010

Tersangatlah busy..

Lately sangat busy.. Sejak dapat tau kena postpone tarikh ni, saya & Shah seakan-akan merajuk.. Menbusykan diri dengan kerja.. mengenjoykan diri dengan shopping tak hengat.. bila kedai aksesori pengantin call bagitau barang2 yang saya order dah ada, sentap sekejap.. kami terlupa, majlis kami cuma ditunda bukan dibatalkan.. walau camna sekalipun, perjuangan kami harus diteruskan.. Mungkin yang berlaku ada hikmahnya..

Semalam, berakhirlah MC Shah.. Hari ni dia dah start keja balik.. So, bekerja keras lah sayang ye untuk cover balik duit yang kita tershopping bulan ni.. hik3.. Tapi saya memang busy sejak akhir2 ni.. Hari2 OT smpai malam.. Nasib baik leh claim OT & allowance makan.. Lagipun, 11 Jun ni saya nak pegi Perth, Australia.. Company trip.. Maka, bertambah2 la kerja saya.. Tapi yang x bestnya, diorang suma bawak anak bini.. Saya nak bawak sape? Bos, tahun depan wat lagi boleh? Leh honeymoon skali, huhuhu...

2 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...