Khamis, Januari 03, 2013

Shopping Online - Mix Pearl

Hi peeps!!.. Dah jadi trend zaman sekarang shopping online (membeli-belah atas talian)..
Saya ni lebih suka beli secara life kat kedai.. Tapi terjumpa fb https://www.facebook.com/iena.shahreena..

Macam-macam ada dalam fb Iena Shahreena.. Ada border lace.. Ada pearl.. Memandangkan first time saya nak jahit manik pada baju, saya memang tak tau nak mix matchkan warna, saiz dan jenis manik atau pearl.. Dari page Iena, dia siap campurkan ikut kemahuan pembeli..

Saya request warna off white : silver = 2 : 1.. Sebungkus RM18 = 90g++ tak termasuk courier charge.. Tapi pada saya, memang berbaloi..


p/s : Baju belum hantar tailor dah sibuk beli beads bagai.. Over excited kan???...



5 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...