Ahad, Januari 17, 2010

DIY Door Gift - Bekas Telur (2)

Ingat lagi x entry lepas, ni la hasilnya..



-



-



-



-



-
tadaaaa...

Baru 65% siap.. Akanku siapkan dengan penuh semangat.. chaiyoo2.. Air tangan pengantin k.. Tak terdapat dipasaran.. Tak leh tunjuk lelebih.. Nanti tak suprise lak.. Klu org nak copy pun, biarlah lepas november.. Yang penting aku jadi perintis k..

Aku plan nak isi telur pindang (anak jati Johor la katakan..).. Aku buat special untuk tetamu yang datang.. May b ada yg rasa cam awal sangat buat door gift.. Tapi pada aku, biarlah.. Tak nak telepas pandang ble majlis dah nak dekat nanti.. Bukannya nak perfect sgt.. Selagi boleh elak, kita elak.. Masa tu, lagi banyak benda yg nak difikirkan..

2 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...