Rabu, Januari 13, 2010

DIY Door Gift - Gift Box (2)

Terharu sangat masa kol my dear (shah) smalam..

me : ngah wat pe 2? (ayat wajib tanya stiap kali tepon)
shah : tengah siapkan kte punya gift box.. tinggal skit lagi ni, t da siap baru i kol u balik ea..
me : ... (speechless)
shah : nape ni?
me : u ni teruk la..
shah : nape syg?
me : menyampah la dgn u ni, ske buat i terharu tau..
shah : x de la, ni kan tanggungjawab i jgk..
me : ye la, tp biasa mana de lelaki yg b'sungguh2 nk main gunting2 kertas ni, keje remeh la katakan..
shah : x kan la buat persiapan kahwin kita, benda remeh.. klu camtu, kte kahwin pun kira remeh la..
me : tima kasih syg..

sori, kalau ada yg nyampah ngan entry yg gedix ni.. biasanya, ktorang buat gift box ni sesama stiap kali shah cuti.. tp smalam kan dia keje, so x sangka yang balik krj dia trus ngadap gift box 2..

ble da siap touch-up suma aksesori kat gift box tu aku akn post gambar dia.. arini lepas krj nk g check hasil kerja shah la.. cam Q.C lak hik3... but seriously, he always make me touching... waaaa... (air mata terharu)

2 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...