Khamis, April 25, 2013

Teaser Baju Nikah


Salam semua.. Mengada-ngada nak teaser jugak.. Gambar ni ambik masa fitting.. Dah siap pun, tengah DIY beading.. Saja nak glamour skit.. Nak beli beaded chiffon mahal sangat.. Jadi saya beli Sequin Chiffon.. Baju kurung moden je.. Alhamdulillah, baju yang dijahit oleh tailor biasa ni amat selesa dipakai dengan harga yang saya mampu.. Hohoho, maklumlah pengantin bajet tipis..


Sekarang ni, sedang gigih mem"beading" walau pun masa agak suntuk.. Saya pun ada DIY veil sendiri.. Next time bila dah siap saya buat review..



3 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...